top of page

День учителя


День учителя – свято кожної людини, хто хоч чомусь учився в цьому світі. Бо вчителями та учнями одночасно виступає кожен з нас. Але для працівників школи – це особливий день, бо саме в цей день освітяни чують тільки слова вдячності та подяки.

Традиційно першої неділі жовтня ми вітаємо вчителів. Цього року здобувачі та здобувачки освіти Великоновосілківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 2 вирішили почати вітати своїх найулюбленіших учителів 30 вересня. Вони підготували яскравий пантбук «Моїм учителям присвячується». Діти намалювали вітальні листівки, зобразили своїх учителів незвичайними, трохи смішними, але виконали вони ці подарунки від щирого серця.

Немає, мабуть, на землі людини, яка б вийшла у великий світ без напутнього слова вчителя. Адже саме він засіває відкриті дитячі душі зерном мудрості, доброти, учить жити, бо життя – це той найважливіший урок, який треба пройти впевненим кроком.

Вітаємо, любі наші вчителі, зі святом! У всьому світі немає такої сильної, цілеспрямованої, вольової особистості, яка не тільки дарує дітям знання, а й вірить в кожного зі своїх учнів та учениць. Ви справді гідні високого звання та поваги. Від душі бажаємо Вам здоров’я, міцних сил, спокою душі й внутрішньої гармонії. Нехай діти не втрачають потягу до знань, нехай для Вас, дорогі наші вчителі, кожен день і весь цей світ буде добрим і трохи дивним!

8 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page