top of page

"Вершина (2023)"

Відбувся фестиваль найкращих педагогів і вихованців Донецького обласного центру туризму та краєзнавства учнівської молоді «Вершина (2023)»

Підсумком роботи Донецького обласного центру туризму та краєзнавства учнівської молоді у 2023 році став Фестиваль «Вершина (2023)». Захід, що проходив у онлайн-форматі, передбачав нагородження кращих вихованців та педагогічних працівників закладу.

Для участі у фестивалі журі обрало майже 200 номінантів, які за підсумками року посіли призові місця в обласних етапах змагань, були активними учасниками освітнього процесу у закладі та брали участь у Всеукраїнських заходах.

Серед номінантів фестивалю були і вихованці гуртка козацько-лицарського виховання «Джура» Великоновосілківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 Великоновосілківської селищної ради:

Джура року - Афєндіков Олександр, Балжі Максим

Молодий козак року - Піскаревський Олексій, Чердаклі Юрій

Ройовий року - Гавриш Кирило

Берегиня року - Панькова Крістіна, Черновал Мирослава

Гурток року військово-патріотичного напряму — гурток козацького-лицарського виховання “Джура”, керівник Віктор Паньков, смт.Велика Новосілка

А переможцями в номінаціях стали:

Молодий козак року - Синиця Микола

Ройова року - Панькова Валерія

Берегиня року - Мажан Аліна

Виховник року - Віктор Паньков, керівник гурта козацько-лицарського виховання «Джура» смт. Велика Новосілка

Нагородження переможців Фестивалю «Вершина (2023)» можна переглянути за покликанням https://www.youtube.com/@user-pc9yh6gd3v













9 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page