top of page

Всесвітній день миття рук


ООН і, зокрема, Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) оголосили 15 жовтня «Всесвітнім днем миття рук». Як відзначають експерти ООН та ВООЗ, миття рук рятує тисячі життів щодня. Через немиті руки в організм людини потрапляють збудники холери, вірусної пневмонії, гепатиту, грипу та гострих респіраторних захворювань. Саме тому ООН і ЮНІСЕФ закликали виділити один день на рік, щоб звернути увагу на необхідність привчити дітей мити руки.

Здобувачі та здобувачки освіти Великоновосілківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 2 також долучилися до Всесвітньої акції «Не забудь помити руки!». Класні керівники 1-х та 2-х класів провели тематичні виховні години «Чистими руки тримаєш – про своє здоров’я дбаєш!», «Правила гігієни рук». Насправді тримати руки в чистоті досить просто, найскладніше – не забувати робити це.

Особливо актуальною є процедура миття рук у період пандемії COVID-19, про який дітям 3-4-х класів закладу нагадали класні керівники під час виховних годин під загальною темою «Рекомендації МОЗ щодо профілактики COVID -19».

Учасники та учасниці освітнього процесу Великоновосілківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 2 закликають дбати про своє здоров’я ретельно!!!



9 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page