top of page

Всесвітній день науки в ім'я миру та розвитку


Щороку 10 листопада відзначається Всесвітній день науки в ім'я миру та розвитку, який підкреслює значну роль науки в суспільстві та необхідність залучення широкої громадськості до дебатів щодо нових наукових проблем. Цей день також наголошує на важливості та актуальності науки в нашому щоденному житті.

Пов’язуючи науку з суспільством, Всесвітній день науки в ім'я миру та розвитку спрямований на те, щоб громадяни були поінформовані про досягнення в галузі науки. Наголошує на ролі вчених у розширенні нашого розуміння дивовижності й крихкості нашої планети, яку ми називаємо домом, і в тому, щоб наші суспільства стали більш стійкими.

Цей день дає можливість мобілізувати всіх учасників навколо теми науки заради миру та розвитку – від урядовців до ЗМІ та учасників освітнього процесу.

У Великоновосілківському ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 2 були проведені тематичні заходи, виховні години «Наука в ліс не веде, а з лісу виводить», «Наука – це цікаво!», віртуальна подорож до музею науки під відкритим небом. Здобувачі та здобувачки освіти 1-4 класів закладу запрошують всіх приєднатися до піаракції «Візьми LEGO – твори з натхненням!»

Усі ми пам’ятаємо про те, що знання - це світло, а незнання нехай залишаються в минулому! Нехай у цей день ви дізнаєтеся щось нове. Пізнаєте, нехай невелику, але істину, а вона, як відомо, звільнить вас від чогось абсолютно непотрібного і зайвого, що заважає не тільки вам, але безперечно, і людям, які вас оточують. З Днем науки!



7 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page