top of page

Всеукраїнський день бібліотек


Бібліотека... Древня і вічно юна оселя людського розуму, це цілий світ, відкритий кожному, хто любить книгу. Бібліотека – це величезний книжковий храм, джерело ідей, скарбниця думки, що освітлює стежку нам у майбутнє. Ряди книжкових полиць зберігають знання і віковий досвід людства, все життя Всесвіту зосереджено тут. Кожний з нас може отримати в бібліотеці душевний спокій, втіху в печалі, моральне оновлення і щастя. Тут завжди зустрінеш людину, яка рада допомогти в пошуках істини, підібрати необхідні книги, втамувати спрагу думки, дати пораду – це бібліотекар, для якого, як і для багатьох читачів, бібліотека – величезна частка їхнього життя. Сьогодні, 30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек, свято всіх, хто має відношення до книги, читання, бібліотеки. З нагоди свята здобувачі та здобувачки освіти Великоновосілківського ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 2 взяли участь у фотофлешмобі «Моя улюблена книга». Діти з радістю продемонстрували, які книжки їм до вподоби.

Ми висловлюємо слова вдячності та глибокої поваги людям благородної професії - бібліотекар. Адже оберігати скарби знань і передавати їх людям – це найвища місія істинних сподвижників культури. Бажаємо всім завжди у своєму житті знаходити потрібні книги!

4 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Безпека

16 квітня відбулася зустріч учнів 9-11 класів з інспектором сектору ювенальної превенції відділу превенції Волноваського районного відділення поліції, капітаном поліції В.В. ДЕМУРЕНКОМ. Обговорювали в

bottom of page