top of page

День Знань – свято для всіх!

Оновлено: 13 вер. 2022 р.

Ось і настав цей день. 1 вересня - День знань і початку нового навчального року. Сьогодні у Великоновосілківському ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 2 відбулося дистанційне свято Першого дзвоника. Здобувачі та здобувачки освіти 11-х класів разом з класними керівниками були присутні на загальнообласній урочистій лінійці з нагоди початку нового 2022-2023 навчального року. Свято розпочалось з Державного Гімну України у виконанні дітей з різних закладів освіти нашого регіону, щирі привітання від заступника голови Донецької облдержадміністрації Юлії Костюніної, директора департаменту освіти облдержадміністрації Тетяни Володимирівни Сідашевої, від Сил спеціальних операцій та військових різного рангу. На жаль, не всі діти змогли розпочати навчання в цьому році, бо їхні життя забрав ворог. Здобувачі освіти та освітяни Донецької області вшанували хвилиною мовчання всіх загиблих дітей внаслідок російсько-української війни. Силу духу та мрії про Перемогу додали вихованці вокального гуртка Донецького обласного палацу культури «Юність», виконавши пісню «Ой, у лузі червона калина».

Класні керівники 1-10 класів закладу освіти провели тематичні перші уроки, присвячені Дню знань, під загальною темою «Ми українці: честь і слава незламним», «Перший раз у перший клас» (1-Б), «Моя Батьківщина - Україна» (7-А), «Україно, ти у мене єдина» (9-Б), заочна мандрівка містами-героями України (8-А). Учителі школи підготували відеопривітання для здобувачів та здобувачок освіти всіх класів. Для першокласників та випускників проведено дистанційні відеосвята.

Хочеться побажати, щоб цей день не був причиною печалі, а запам'ятався довгоочікуваними добрими зустрічами, новими цікавими знайомствами. І нехай у школах на перервах звучить дзвінкий сміх, а не сигнали повітряної тривоги. Високих оцінок, безпечного навчання, легких контрольних, цікавих уроків та домашки, вірних друзів, з якими все, що вже було сказано, легко здійсниться!






11 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Імунізація - це важливо

З 21 по 27 квітня 2024 року буде проходити Європейський тиждень імунізації. Мета цього заходу – підвищити серед громадськості розуміння важливості вакцинації для попередження небезпечних захворювань т

bottom of page