top of page

Шановні батьки!


Великоновосілківський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №2 починає набір до 1 класу 2023/2024 навчального року.

Набирають класи досвідчені педагоги: Тетяна Костянтинівна Чертан, (29 років стажу, вища кваліфікаційна категорія, звання «Старший учитель»). Навчає своїх вихованців бути завжди відповідальними та наполегливими, тому її учні з високими результатами закінчують школу, стають студентами престижних вишів, досягають успіхів у житті. Володіє сучасними інструментами проведення уроків з використанням дистанційних технологій.

Юлія Вікторівна Вакуленко, (20 років стажу, вища кваліфікаційна категорія, звання «Учитель-методист»). Вимоглива до себе та до учнів. Кожен її урок – це цікава подорож у країну Знань. Живе інтересами дітей, активно впроваджуючи робототехніку та STEM-освіту. Учить любити рідний край, жити за законами загальнолюдської моралі. Працюючи зараз дистанційно, проводить онлайн-уроки на високому рівні з використанням сучасних інформаційних технологій.

У такий складний час важко сказати, яким буде навчання з 1 вересня. Віримо, що почнеться новий навчальний рік у рідному селищі. Можливо, це буде змішаний формат. Тож до нашої дружної шкільної родини можуть приєднатися хлопчики та дівчатка з різних куточків України, навіть усієї планети.

Чекаємо на вас у нашій школі!



25 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Чорнобиль очима дітей

Трагедія на Чорнобильській АЕС торкнулася життя мільйонів людей. У нашому закладі відбулися заходи, присвячені Міжнародному дню пам'яті Чорнобиля. Учні 8-Б класу, розширивши знання про цю трагедію, вк

bottom of page